Bevestiging inschrijving webinar

BEVESTIGING | INSCHRIJVING

Zo, dat is allemaal goed gegaan.

Je inschrijving voor het gratis webinar
IN 5 STAPPEN GRIP OP JE PIJN
is geslaagd.

Ik wens je veel inzichten, zodat jij af kunt rekenen met jouw chronische pijn en eventueel andere chronische klachten.
Zodat ze je niet meer in de weg staan en jij vrijer kunt leven.

 

In je mail ontvang je een bevestigingsmailtje, met hierin de jouw persoonlijke link naar het webinar.

Check voor de zekerheid ook even je spambox, voor het geval die daar in terecht is gekomen!

Maar wacht even, klik nog niet weg!

Ik vind jou zo stoer dat je achter je klachten durft te kijken,
dat ik  je hier nog een bijzonder en éénmalig aanbod wil doen:

 

De online workshop
Heb Je Hoofd Helder.

Alleen op deze pagina
beschikbaar voor 25 euro
maar  17 euro.

Maak gebruik van dit speciale aanbod,
klik direct op de knop.

 

IK WIL EEN HELDER HOOFD

Wil jij ook zo graag:

  • minder spanning in je hoofd?

  • duidelijke gedachten een geen spaghetti kronkels?

  • een helder hoofd?

  • meer energie?

 

Dan is Heb Je Hoofd Helder zeker iets voor jou.

Een online workshop die jij op jouw eigen tijd kunt doen.

Je kunt straks met een oude Chinese massage techniek je eigen hoofd behandelen.

Het speciale schrapertje krijg je per post thuis bezorgd.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER HEB JE HOOFD HELDER:

“Het voelde wel een beetje gek om de eerste keer met een soort steen mijn hoofd te masseren. Ik heb wel eens hoofdmassages gehad en dit voelt wel anders. Het doet geen pijn, maar mijn hoofd gaat er van tintelen. Als ik mijn hoofd doe, merk ik dat het ontspant. Ik doe het ’s ochtends en soms ’s avonds. Het geeft me energie. Mijn man vond het eerst maar raar, maar omdat hij ziet hoe het me helpt, moet ik zijn hoofd ook doen na een drukke dag!”

 

“Ik was warrig in mijn hoofd. Ik kon niets goed onthouden en mijn hoofd stroomde zo over, dat ik ‘s nachts ook niet lekker sliep. Het voelde alsof mijn hoofd permanent overvol zat en ik kwam niet lekker uit mijn woorden. Supervervelend als je met een studie bezig bent. Het kostte me veel energie. Toen ik van Inge had geleerd hoe ik mijn eigen hoofd kon masseren met deze methode, ging het snel een stuk beter. Het was zo fijn om ontspannen te kunnen slapen. Ik was verbaasd hoe snel ik al effect merkte. Ik voel me nu een stuk lichter in mijn hoofd, ik neem informatie ook makkelijker op en dat helpt me. Het schrapertje heb ik eigenlijk altijd bij me. Handig als ik merk dat ik gespannen ben.”

IS DAT OOK ZO VOOR JOU?

DOE DAN OOK MEE!

Meld je hieronder aan voor
de online workshop
Heb Je Hoofd Helder.

Alleen nu, alleen voor jou,
beschikbaar voor 25 euro
maar  17 euro.

Klik op de knop
om gebruik te maken van dit aanbod.

IK WIL EEN HELDER HOOFD