Ping An | CONTACT

HEB JE VRAGEN,
WIL JE EEN PROGRAMMA BOEKEN,
OF ME GEWOON EEN LEUKE MAIL STUREN?

DAT VIND IK LEUK, WANT IK HELP JE GRAAG!

ADRESGEGEVENS


Ping An Acupuntuur
Westersingel 44
3014 GT Rotterdam

info@prikkelingen.nl
06-403 09 322

KvKnr: 69144257

Bereikbaarheid

De praktijkruimte van Ping An Acupunctuur is makkelijk te bereiken en midden in de stad. Bus, tram en trein stoppen vlakbij.

Met de auto kan natuurlijk ook, maar parkeren voor de deur kan wat lastig zijn. Ik raad iedereen die met de auto wil komen aan om te parkeren in één van de twee parkeergarages in de buurt: Parkeergarage Kruisplein of Parkeergarage Schouwburgplein. De wandelafstand tot aan de voordeur is ongeveer 5 minuten.

 

FIBROMYALGIE PROGRAMMA – STAP UIT JE PIJN & IN CONTROLE

STAP UIT JE PIJN EN IN CONTROLE

FIBROMYALGIE | PROGRAMMA

fibromyalgie programma stap uit je pijn en in controle vrouw met fibromyalgie zit op bed haar pijn te verbijten

FIBROMYALGIE

ALTIJD pijn
soms wat minder
en dan
helemaal niet meer te doen!

Liggen (rusten)
niet slapen, want
malend hoofd (en nog steeds pijn)

Stijf opstaan
Lichaam als een kooi

Dapper dóór, maar
diep van binnen angst
“Blijft het zo? Wordt het erger?”

En de irritatie:
“Maar je ziet er helemaal niet ziek uit.”
Lekker dan…
Zoek het uit!

En zo wordt de wereld kleiner.

HERKEN JE JE HIER IN?

BEHEERST FIBROMYALGIE OOK JOUW LEVEN?

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN, ALS JE DE SLEUTEL VOOR DE PIJN WAARIN JE GEVANGEN ZIT, IN HANDEN HAD?

WAT ZOU JE GAAN DOEN ALS JE DAARNA NIET EEN WEEK MOET BIJKOMEN?

WELKE TOFFE JURK TREK JE UIT DE KAST OM NAAR DAT FEEST TE GAAN, WAAR JE GEWOON HEEN KUNT?

WAT BETEKENT HET VOOR JE OM ‘S AVONDS MOE MAAR VOLDAAN TE GAAN SLAPEN EN OOK UITGERUST WAKKER TE WORDEN?

EN WAT DOET DAT VOOR HOE JE JE LEVEN BELEEFT?

WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG. EN ALS JIJ ECHT WILT, KAN IK JE HIERBIJ HELPEN.

STAP UIT JE PIJN EN IN CONTROLE

Ik wil je één ding van te voren duidelijk zeggen; Dit programma gaat niet over nooit meer pijn hebben, of nooit meer moe zijn.
Dat zijn namelijk twee heel belangrijke functies van je lichaam.
Je bent soms gewoon moe, en je hebt soms pijn.

Dit programma gaat wel over grip krijgen op de klachten die je nu ervaart.
Zodat jij als het ware de sleutel in handen krijgt, om je te ontdoen van de kooi waarin je nu gevangen zit.
En je er dus nooit meer in gevangen hoeft te zitten.

In 2 maanden werken we er samen naar toe, dat jij de teugels weer in handen hebt en de fibromyalgie je leven niet meer beheerst.

 

IN DEZE TWEE MAANDEN KRIJG JE:

8 individuele acupunctuur-/coachingssessies;

een begeleidend werkboek;

e-mails met ondersteunende video’s.

 

 

WAAR LIGT DE NADRUK TIJDENS DE SESSIES:

 • Wat is de kern van jouw fibromyalgie?
 • Wat heb jij nodig om de regie te kunnen nemen?
 • Welke stappen ga je daar in zetten?
 • Hoe ziet een leven waarin je de pijn de baas bent eruit?
 • En natuurlijk wordt acupunctuur ingezet om je lichaam (en geest) weer in balans te krijgen.

 

AAN HET EIND VAN DIT PROGRAMMA:

 • Weet je wat ten grondslag ligt aan jouw klachten, en hoe je lichaam en geest samenwerken;
 • Kan je de processen die je klachten verergeren doorbreken;
 • Voel je je vrij, omdat je de sleutel in handen hebt en kunt gebruiken;
 • Sta je met meer energie en minder pijn in het leven;
 • Kortom: Je stapt uit je pijn en ín controle.
Sfeerbeeld voor fibromyalgie programma stap uit je pijn en in controle van juichende vrolijke mensen.

INVESTERING:

Als eerste vraagt dit programma een investering van tijd. Het programma bestaat uit 8 sessies, waarvan de eerste sessie 2 uur duurt en de vervolgsessies één uur duren. Tussen de sessies zitten één tot 3 weken, waarin jij zelf aan de slag gaat met de huiswerkopdrachten. Hiervoor zou je dagelijks ongeveer 15 -30 minuten moeten reserveren.

De financiële investering bedraagt € 795,- .

Deelbetalingen zijn ook mogelijk. Dit kan in drie termijnen van €269,-

 

There’s no time like the present!

Klik op de knop en zet de eerste stap om weer controle te nemen.

DIT ZEGGEN VROUWEN DIE DE REGIE AL TERUG GEPAKT HEBBEN:

 • Ik was eraan gewend geraakt, maar liep eigenlijk al tijden rond met chronische vermoeidheid. Na goede verhalen van een collega, besloot ik de stap te wagen met acupunctuur. Ik was in het begin wat sceptisch, maar kwam ook niet verder met andere oplossingen.

  Na een aantal behandelingen voel ik me een ander mens. Ik heb mijn energie terug en het verdoofde gevoel is weg. Vanaf het begin heeft Inge goed geluisterd en mijn lichaam met zorg behandeld. De naaldjes voel je eigenlijk niet. Pijnloos en zeer doeltreffend!

  Anoniem
 • Ik heb gekozen voor acupunctuur omdat ik steeds maar weer allerlei klachten had en ik er gek van werd. Tijdens mijn behandelingen kwam ik er achter dat het vooral ook te maken had met dat ik niet goed voor mezelf durfde op te komen en geen keuzes durfde te maken. Doordat ik dit inzag en ik hierop ook ben behandeld gaat het nu een stuk beter. Eigenlijk geen klachten meer en ik sta steviger in mijn schoenen. Dat had ik van tevoren niet gedacht.

  Lisa

HA, IK BEN INGE!

Als zestienjarige was ik bezeten van sport, vooral atletiek. Ik trainde 4 keer per week en droomde van ooit Olympisch Goud. Ik had een paar grote voorbeelden, maar de belangrijkste voor mij was Carl Lewis. Hij was van oorsprong verspringer, maar won in 1988 in Seoel niet alleen verspring medailles, maar ook bij hordelopen en sprint. Wat een man! En dat zou ik ook gaan doen.

Tot ik door een stom ongeluk geblesseerd raakte. Normaal gesproken zou ik na een operatie en revalidatie zo weer de baan op moeten kunnen stappen. Maar het liep anders.

15 jaar later had ik diverse operaties en talloze revalidatietrajecten achter de rug. Mijn droom lag in scherven, en ik had constant pijn. Sporten had ik helemaal maar opgegeven en ik was daardoor een stukje van mezelf kwijt.

Fast Forward naar nu, en er staat een ander mens. Dankzij een lieve vriendin werd ik zo’n 10 jaar geleden op een ander spoor gezet. Ik had al mensen in mijn omgeving die voor hun chronische klachten naar een acupuncturist gingen, maar ik had de stap zelf nog niet gezet. En ik was enthousiast over de resultaten. Zelfs zo enthousiast dat ik zelf acupunctuur ben gaan studeren. De kracht van de samenwerking tussen lichaam en geest fascineerde me!

Om in de praktijk nog meer te halen uit die krachtige samenwerking, coach ik mijn cliënten naast de acupunctuurbehandelingen. Zodat ook zij die wederzijdse beïnvloeding kunnen gebruiken om betere resultaten te behalen.

Het raakt me dat mensen met chronische pijn, zoals fibromyalgie in de reguliere geneeskunde vaak van het kastje naar de muur worden gestuurd. Het is zo frustrerend als je de boodschap meekrijgt dat je er maar mee moet leren leven. Ik kijk alleen door een andere bril naar deze klachten. En vanuit de acupunctuur gezien is er zoveel wél mogelijk.

Mijn hart maakt dan ook altijd een sprongetje als ik terugkrijg van cliënten dat ze voor het eerst sinds tijden goed hebben geslapen, of dat ze sterker in hun schoenen staan. We zijn zoveel meer dan ons lichaam. Ik help je daar graag aan herinneren.

VEELGESTELDE VRAGEN:

Wat kan ik van jou als coachend acupuncturist verwachten?

Een acupuncturist helpt je lichaam de balans weer te vinden, waardoor klachten verminderen. Dit is natuurlijk al heel fijn, maar als coachend acupuncturist ga ik een flinke stap verder. Om zeker te stellen dat de behaalde resultaten ook ná onze sessies beklijven, ga ik je daarbij ook gedurende de 3 maanden van het programma ondersteunen en begeleiden. Op deze manier werken we echt samen in dit voor jou zo belangrijke proces en hoef je het niet alleen te doen.

Ik ben bang voor naalden. Is dit programma dan wel geschikt voor mij?

Denk jij bij naalden aan bloedprikken of een infuus? Wis dit beeld direct van je netvlies! Voor acupunctuur worden héél dunne naaldjes gebruikt. Acupunctuur is trouwens ook geen dry needling, wat je misschien wel eens ervaren hebt bij de fysiotherapeut. Het is juist een heel vriendelijke manier van behandelen, met een verrassend krachtig effect.

Ik krijg vaak vanaf de behandeltafel de vraag wanneer het naaldje gezet wordt, terwijl er al meerdere naaldjes geplaatst zijn. Ze hebben het niet eens gevoeld!

 

Is dit programma ook voor mensen met meer chronische klachten dan alleen Fibromyalgie?

Jazeker! De meeste mensen hebben niet maar één klacht waar ze last van hebben en vaak hebben de verschillende klachten met elkaar te maken. Tijdens de eerste sessie inventariseren we wat in jouw situatie speelt en hoe dit met elkaar samenhangt. We gaan vervolgens met het totaalplaatje aan de slag.

 

Wordt dit programma ook vergoed door mijn zorgverzekering?

Nee, dit programma wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Heb jij een andere vraag, of wil je weten of dit echt iets voor jou is?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

WANNEER MOET JE JE NIET AANMELDEN VOOR DIT PROGRAMMA:

 • Je bent nog niet klaar om écht actie te gaan ondernemen; je houdt het nog wel even vol met een glimlach en opeengeklemde kaken.
 • Je pijnklachten geven je eigenlijk wel een veilig gevoel. Er dieper op ingaan en jezelf goed aankijken kosten je meer dan je pijn dat doet.
 • Je bent eigenlijk op zoek naar iemand die met je meepraat. Ik ben vanuit liefde en mededogen mijn praktijk gestart, maar ik prik door smoezen heen. Als jij daarvoor gillend wegrent, moet je je niet voor dit programma aanmelden, want dan gaan we samen geen resultaten behalen.

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis e-book, dat je hier kunt downloaden. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.

WEL GEÏNSPIREERD MAAR EERST ZELF PROBEREN?

Schrijf je hier in om zelf aan de slag te gaan met de tips in mijn e-book Je Pijn de Baas. Je ontvangt dan ook wekelijks waardevolle tips in je mailbox.