Ping An | CONTACT

HEB JE VRAGEN,
WIL JE EEN PROGRAMMA BOEKEN,
OF ME GEWOON EEN LEUKE MAIL STUREN?

DAT VIND IK LEUK, WANT IK HELP JE GRAAG!

ADRESGEGEVENS


Ping An Acupuntuur
Westersingel 44
3014 GT Rotterdam

info@prikkelingen.nl
06-403 09 322

KvKnr: 69144257

Bereikbaarheid

De praktijkruimte van Ping An Acupunctuur is makkelijk te bereiken en midden in de stad. Bus, tram en trein stoppen vlakbij.

Met de auto kan natuurlijk ook, maar parkeren voor de deur kan wat lastig zijn. Ik raad iedereen die met de auto wil komen aan om te parkeren in één van de twee parkeergarages in de buurt: Parkeergarage Kruisplein of Parkeergarage Schouwburgplein. De wandelafstand tot aan de voordeur is ongeveer 5 minuten.

 

Gratis Prikkel Sessie

BOEK NU JE GRATIS PRIKKEL SESSIE

Ben jij klaar voor een leven waarin je zelf de regie hebt, en niet jouw chronische pijn? Maar weet je niet waar te beginnen, of hoe dan?

Ik help je graag met de stappen waarmee je de regie van je pijn terugpakt.

Kun jij wel wat hulp gebruiken?

Boek dan een gratis Prikkel Sessie van 20 minuten via Skype.

Klik op onderstaande button. Je kunt dan direct een afspraak in mijn agenda boeken. Wel zo makkelijk!

Omdat ik de Prikkel Sessie altijd grondig voorbereid, om jou zoveel mogelijk te kunnen geven, wil ik je vragen om hiervoor 2 dagen vooruit te plannen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens ons gesprek gaan we  in op jouw specifieke klachten en geef ik je minstens twee gouden tips, waarmee je gegarandeerd zelf stappen kunt gaan zetten.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Let op: Deze Prikkel Sessie is erop gericht dat jij stappen kan gaan zetten om je chronische pijn de baas te worden.  Om je in 20 minuten zo veel mogelijk te helpen, draai ik niet om hete brij en dat kan confronterend zijn. De tips die ik je geef zijn dus niet altijd leuk, maar wel altijd waardevol. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, zullen we maar zeggen.😉

Als jij dat aandurft en geprikkeld wilt worden om écht je chronische pijn aan te pakken, klik dan direct op bovenstaande button. Dan zien en spreken we elkaar snel!