MINI WORKSHOP – HEB JE HOOFD HELDER

HEB JE HOOFD HELDER | ONLINE-WORKSHOP

“IK WIL GEWOON KUNNEN
DENKEN EN DAT MIJN
                HOOFD HELDER IS”

Brain-fog. Hoe fijn als je er nog nooit van gehoord hebt, maar wat een hel als je precies weet wat het is. Gevangen in een hoofd vol watten, alsof je door de mist met een zaklampje op zoek moet naar je eigen geheugen, woorden en gedachten. Je zou wel willen dat de lucht een beetje opklaarde, zodat je makkelijker mee kon doen, maar hoe dan?

Klinkt dit je bekend in de oren?
Dan is deze workshop precies voor jou.

Herken je dit?

Jij denkt bij Code Geel voor mist van het KNMI, dat ze eens moesten weten van de Code Rood mist in jouw hoofd;

Je hebt het gevoel dat jij nooit eens leuke gesprekken kunt voeren, omdat je gedachten bij je weg lijken te vliegen en je een gedachte niet goed af kunt maken;

Je wordt ’s ochtends geradbraakt wakker, omdat je hoofd nog minstens een uur aan het malen was toen je gisteren wilde slapen;

Jij kruipt na een lunch met een vriendin het liefst in bed, omdat je hoofd knalt van de spanningshoofdpijn?

Is dat hoe het voor jou is?

 

Het hoeft niet meer zo te zijn. Dit kun jij omkeren en ik ga je daar bij helpen.

 

Hoe zou het voor je zijn om na een leuke lunch met je vriendin, ook nog gezellig even mee te kunnen gaan shoppen?

Wat zou het voor je betekenen, om je zo helder te voelen als een strak blauwe lucht?

Hoe fijn zou het zijn om actief deel te nemen in een gesprek, en blij te worden van je eigen inzichten?

Hoeveel energieker voel jij je, als je gisteravond met een leeg hoofd in slaap bent gevallen?

Dit is mogelijk, ook voor jou.

HEB JE HOOFD HELDER

In deze online workshop leer ik je hoe je door middel van een oude Chinese hoofdmassage zelf voor een helder hoofd kunt zorgen. Online nemen we stap voor stap door hoe je je hoofd met een massage-schaper kunt behandelen.

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je de online workshop in je mailbox en de bijbehorende massage-schraper ontvang je thuis, per post. Zo kun je er direct mee aan de slag en de resultaten ervaren:

  • De spanning trekt direct uit je hoofd;

  • Je gedachten zijn geen ondoordringbare spaghettiknoop meer, zonder begin of einde;

  • Je hoofd is helder;

  • Je hebt meer energie.

Lees hieronder de ervaringen van een paar enthousiaste deelneemsters:

Hilde

“Ik was warrig in mijn hoofd. Ik kon niets goed onthouden en mijn hoofd stroomde zo over, dat ik ‘s nachts ook niet lekker sliep. Het voelde alsof mijn hoofd permanent overvol zat en ik kwam niet lekker uit mijn woorden. Supervervelend als je met een studie bezig bent. Het kostte me veel energie. Toen ik van Inge had geleerd hoe ik mijn eigen hoofd kon masseren met deze methode, ging het snel een stuk beter. Het was zo fijn om ontspannen te kunnen slapen. Ik was verbaasd hoe snel ik al effect merkte. Ik voel me nu een stuk lichter in mijn hoofd, ik neem informatie ook makkelijker op en dat helpt me. Het schrapertje heb ik eigenlijk altijd bij me. Handig als ik merk dat ik gespannen ben.”

 

Yvonne

“Het voelde wel een beetje gek om de eerste keer met een soort steen mijn hoofd te masseren. Ik heb wel eens hoofdmassages gehad en dit voelt wel anders. Het doet geen pijn, maar mijn hoofd gaat er van tintelen. Als ik mijn hoofd doe, merk ik dat het ontspant. Ik doe het ’s ochtends en soms ’s avonds. Het geeft me energie. Mijn man vond het eerst maar raar, maar omdat hij ziet hoe het me helpt, moet ik zijn hoofd ook doen na een drukke dag!”

 

Investering

Wil jij ook een opgehelderd hoofd?

Jouw investering is 25 euro.
(En dat is eigenlijk geen geld voor wat het je op kan leveren.)

Hiervoor krijg je:

Toegang tot de online workshop

Jouw persoonlijke schraper thuisgestuurd

Levenslang toegang tot de workshop video

en als bonus krijg je er een gratis downloadbare spiekbrief bij.

 

 

Waar wacht je nog op?

Klik direct op de knop hieronder
voor een helder hoofd:

Wie ben ik?

Mijn naam is Inge Reinarz en ik help vrouwen met fibromyalgie om méér te kunnen, met minder klachten.

Ik wilde dat ik deze vorm van massage 20 jaar geleden al onder de knie had gehad. Dat had me een hoop ellende, met mijn lijf en eigenlijk mijn hoofd , gescheeld.

Ik had na een serieuze sportblessure op mijn 16e namelijk wel een holistische benadering kunnen gebruiken. De focus van mijzelf en mijn artsen lag volledig op herstel van mijn lichaam, maar wat nodig was, was herstel van mijn geestelijke gesteldheid. Omdat ik niet meer van mijn lichaam op aan kon, leefde ik volledig in mijn hoofd. En die disbalans zorgde ervoor dat mijn hoofd overbelast raakte.

Het heeft een flinke tijd geduurd, tot ik dat doorhad en ik heb er mijn werk van gemaakt om anderen te helpen in hun traject naar meer evenwicht tussen lichaam en geest, zodat ook zij uiteindelijk pijnvrij kunnen leven.

Tegenwoordig richt ik me specifiek op vrouwen met fibromyalgie, omdat deze vrouwen volgens mij onvoldoende gezien worden achter de symptomen.

Waarom deze online workshop?

Pijn is de meest prominente klacht waar vrouwen met fibromyalgie mijn praktijk binnen komen,
maar brain fog, het mistige hoofd, is de belangrijkste tweede.

Meestal merken ze, dat ze de pijn al makkelijker aan kunnen, als ze meer licht in hun hoofd hebben. En als ze beter uitgerust zijn. En laat ik je nu kunnen leren hoe je dit vrij gemakkelijk zelf voor elkaar kunt krijgen!

Wanneer je veel pijn hebt, en een mistig hoofd, slurpt reizen je energie op. En daar had je eigenlijk ook al te weinig van.
Daarom doe je deze workshop gewoon thuis, op het moment dat het jou uitkomt. En je kunt het altijd nog even terug kijken.
Scheelt ook weer opslagruimte in je overbelaste kopje.

Wel zo makkelijk!

Hieronder meld je je direct aan: